Testimoni Vitamin Kesuburan

TESTIMONI GLA DAN ZINC SHAKLEE

TESTIMONI PENGGUNA ADIK SAYA SENDIRI

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. atas izin Allah s.w.t .. pada 10.5.2013 sy telah dapati UPT sy positif..setelah 1 tahun lebih dan hampir 2 tahun mendirikan rumahtangga.. alhamdulilah berkat usaha…doa..tawakal menjadikan permintaan sy didengar Allah s.w.t. Apa ingin sy tekankn di sini bersangka baik lah kepada yg maha pencipta..insyaallah semuanya akan tiba pada waktu yg tqk diduga.
Sebelum ni.. pelbagai produk dan kaedah yg telah saya gunakan.. sehingga kakak sy memperkenalkan GLA Complex keluaran SHAKLEE, manakala suami pula kakak sy sarankan untuk mengambil zink keluaran shaklee.
Tarikh akhir haid saya adalah 12.3.2013..oleh kerana kitaran haid sy panjang anta 30 dan 35 kemungkinan untuk saya haid lagi adalah 12.4 @ 16.4.2013.
Sepanjang tempoh sebelum haid sy telah mengambil 1biji GLA COMPLEX sebelah pagi dan 1 biji sebelah malam..manakala suami pula mengamalkan vit ZINK setiap pagi 1 biji.
Pada 15.4.2013 sy telah menjalankan ujian air kencing namun keputusan adalah negatif.. oleh kerana tidak berpuas hati sy telah menjalankan scan d klinik swasta namun doktor pun mengesahkan tidak hamil dan rahim dlam keadaan tebal.
Pada 10.5.2013 sy telah membuat ujian sendiri seawal pagi dan ternyata keputusan yg sy dapati adalah POSITIF..dn pada 11.5.2013 sy menjalankan ujian air kencing sekali lagi pada waktu tengah hari dan keputusan juga masih sama.
Hari isnin ni..13.5.2013.. sy dan suami bercadang untuk membuat pemeriksaan ke klinik.. Doakan segalanya bejalan lancar..dan doakan kandungan saya baik saja.. amin…

Credit to Jue Julhayaty Jowlie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *