Month: October 2013

Sembang Santai

Bermain Bowling di Space U8 Shah Alam

Entri hari ini saya nak bercerita tentang bermain bowling di Space U8 Shah Alam. Sukan bowling ni sebenarnya sesuatu yang asing untuk saya beberapa tahun lepas pernah tengok orang lain main bowling tapi hati tu tak terbukak lagi, takut pun ada, malu pun ada. Pendekata tak heran langsung dengan bowling ni 🙂 Tapi bila anak-anak […]

Vitamin Untuk ibu Mengandung/Hamil

Vericose Veins atau Urat Hijau Timbul Sewaktu Mengandung

Mungkin uolls pernah nampak kan urat kaki warna hijau timbul? Atau diri sendiri pernah mengalaminya ada yang mengalaminya sewaktu mengandung sahaja dan ada yang kekal walaupun sudah lama bersalin . Masalah Vericose Veins didapati dalam 40% wanita yang hamil. Faktor-faktor yang menyebabkan Vericose Veins adalah  1. Hormon di dalam tubuh wanita hamil bertindak ke atas injap […]

Omega Guard

Vitamin Untuk Minda

Minda kita memainkan peranan penting setiap hari, membantu kita menguruskan kehidupan seharian. Bagaimana kita boleh meningkatkan kesihatan minda? Antara kaedah yang bijak dan mudah ialah Kerap bersenam Kajian menunjukkan warga emas yang kerap bersenam mengalami penurunan daya ingatan yang lebih perlahan berbanding mereka yang kurang. Senaman yang dimaksudkan di sini ialah yang sesuai untuk warga […]

Collagen Shaklee, CoQ Health, Saya dan Shaklee

Bisnes Online Dari Rumah – Keahlian Percuma

Zaman sekarang segala-galanya memerlukan duit, hatta nak masuk tandas pun kena bayar. Kita bekerja bersungguh-sungguh setiap hari untuk mencari rezeki bagi menyara diri dan keluarga kita. Ada satu ketika tak cukup untuk menampung keperluan hingga hujung bulan bagi mereka yang berpendapatan tetap. Terpaksa kita potong perbelanjaan setiap hari cabaran utama ialah makanan yang harganya semakin […]

Uncategorized

Kelebihan Kolagen Shaklee

Entri kali ni saya bersemangat untuk kongsi dengan uolls berkenaan Kolagen Shaklee, kebetulan pula bulan October ni promosi beli 6 free 1. Baik jangan lepaskan peluang untuk dapatkan sekotak dua untuk merasai kebaikan Kolagen Shaklee. Beli 3 kotak dapat membership free dan bonus 🙂 Setiap hari mengadap cermin selain dari baca doa masa mengadap cermin […]