Month: December 2013

Perlengkapan Bayi Baru Lahir

PERLENGKAPAN BAYI BARU LAHIR

Gambar ihsan Google Teringat kembali 14 tahun yang lepas perasaan teruja bila mengetahui mengandung anak pertama, perasaan bercampur baur, excited, takut, blur ehh macam-macam la. Selepas pengesahan dari Gynae, saya dah siap-siap membuat perancangan nak bersalin di mana, juga persiapan untuk bayi yang bakal dilahirkan, pada masa itu saya suka jenama Anakku sebab kainnya jenis […]

Vitamin Untuk Wanita 40an

VITAMIN UNTUK WANITA 40AN

Pernah tak mengalami situasi terjumpa kawan yang dah bertahun-tahun kita tak jumpa, selepas beberapa ketika bersembang kawan pun berkata “eh muka ko tak berubah la sama je macam dulu nampak muda je” kembang kempis tak hidung tu? cuma kawan tak tegur badan (yang ni harap maklum la untuk menjaga hati kut hehe) . Apa yang […]

Persediaan Ke Sekolah

BELANJA SEKOLAH MALAYSIA MAHAL?

Gambar ihsan google Beberapa hari lagi sekolah akan dibuka, bagaimana persiapan ibubapa terutamanya mereka yang mempunyai anak ramai yang bersekolah rendah dan menengah. Permulaan sesi baru persekolahan serta persiapan Hari Raya merupakan perbelanjaan terbesar bagi ibubapa setiap tahun. Saya sendiri merasai persiapan anak-anak nak sekolah, samada yang bersekolah rendah dan menengah. Sebelum sesi persekolahan bermula […]

Tips Penjagaan Wajah, Vitamin E

MAKANAN YANG BOLEH CEGAH JERAWAT

Gambar ihsan Google Jerawat oh jerawat , tak syokkan bila tengok muka dicermin ada tanda-tanda jerawat nak tumbuh, tangan tu mesti nak picit picit jerawat tu kan 🙂 Anak bujang saya sendiri mengalami masalah jerawat semenjak dia masuk peringkat remaja, tiap-tiap hari tanya makin ok tak muka dia, semakin berkurangan ke jerawat dia, dia seorang […]

Healing Crisis

HEALING CRISIS – KRISIS PEMULIHAN..MAKAN SHAKLEE ADA KESAN SAMPINGAN?

Pernah tak anda mengalami kesakitan kepala yang melampau selepas makan vitamin?  Badan tiba-tiba rasa nak demam, sendi rasa sakit-sakit dan kita akan mula berfikir adakah ini disebabkan makan vitamin Shaklee badan menjadi semakin sakit. Saya harap tanggapan ini akan berubah selepas anda membaca penerangan dari saya tentang Healing Crisis. Sesetengah orang akan melalui suatu jangkamasa […]

Omega Guard

KEBAIKAN DAN KEISTIMEWAAN OMEGA GUARD SHAKLEE

Alhamdullilah kita masih diberi peluang untuk bernafas hari ni. Saya pasti ramai yang menunggu promo terhebat Shaklee pada setiap bulan.  Saya salah seorang yang sangat seronok sebab bulan Disember ni promo Shaklee adalah Omega Guard beli 6 free 1. Best kan ? Kelebihan Omega Guard Shaklee ni ialah merupakan minyak ikan terbaik dunia. Kenapa saya […]