Month: February 2014

Testimoni, Tips Kenali Waktu Subur

Set Kesuburan Shaklee Membantu Cepat Hamil

SET KESUBURAN SHAKLEE PERHATIAN : Bagi mereka yang sedang berusaha untuk hamil, saya sarankan anda mengambil Set Kesuburan Shaklee. Berikut adalah testimoni yang berjaya hamil selepas mengambil Set Kesuburan Shaklee dengan izin Allah jua. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Actually lama dah nak share testi sendiri since hampir 2 bulan consume. Pada awalnya beli GLA dan […]

Tips Persiapan Majlis Perkahwinan

Tips Persiapan Majlis Perkahwinan

Kenapa saya memilih tajuk Tips Persiapan Majlis Perkahwinan…oppss jangan keliru ya bukan saya yang nak kahwin maunya kena marah dengan husband saya nanti 🙂 Ceritanya macam ni baru-baru ni adik lelaki saya telah melangsungkan perkahwinan dengan suri idaman hati dia, sebagai kakak yang sulung saya bertanggungjawab menolong mak abah saya dalam merealisasikan majlis adik saya. […]

Peppermint Ginger Plus

Cara Berkesan Redakan Rasa Mual Atau Loya

Ada banyak cara untuk redakan rasa mual atau loya, bukan orang yang mengandung je rasa mual, loya dan muntah, orang yang ada mengidap gastrik kalau terlewat atau makan dengan banyak pun akan rasa mual atau loya dan kadangkala muntahnya lebih banyak dari orang yang mengandung. Kebanyakkan mereka yang mengalami masalah penghadaman akan mengalami rasa mual […]

4 Set Penyusuan Yang Popular, Pembedahan Caeserian, Set Berpantang/Set Bersalin

Pembedahan Caesarean – Set Bersalin Shaklee

Saya merupakan ibu yang bersalin secara pembedahan caeserean sebanyak 3 kali, ramai sahabat saya juga bersalin secara pembedahan caeserean samada 1 kali, 2 kali, 3 kali dan ada juga yang sudah  4 kali caeserian. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang Pembedahan Caesarean, apakah risiko dan kebaikannya anda boleh rujuk sini Bagi yang dah bersalin secara […]

Vitamin B Complex

Kebaikan Vitamin B Complex Shaklee

Tv di rumah sedang mengalami kerosakkan selepas 10 tahun digunakan, maka terlepaslah beberapa episod Mentalist di FOX, hmm it’s  ok takpe la hantar sementara ke kedai untuk dibaiki, akan tetapi kalau Unifi down atau slowwww sangat huish tak senang duduk di buatnya diibaratkan tidur tak lena, makan tak kenyang, mandi tak basah dah macam orang […]

Kebaikan Bekam

Kebaikan Bekam

Untuk mengelakkan rasa yang kurang menyenangkan, kalau uolls nak tengok gambar orang berbekam sila google sendiri ya 🙂 Silap-silap gambar David Beckham yang keluar. Pengalaman saya sendiri tak pernah buat bekam tapi suami saya pernah buat bekam dan dia rasa badan lebih sihat, bertenaga selepas berbekam maklumla orang lelaki setiap bulan tidak mengeluarkan darah kotor […]

Vitalea, Vitamin Untuk ibu Mengandung/Hamil

HB RENDAH SEMASA MENGANDUNG

PROMOSI Vitalea Beli 6 percuma 1 sedang berlangsung sepanjang bulan Februari 2014. Sempena promosi Vitalea bulan ni, saya sangat syorkan mereka yg sedang mengandung dan mengalami HB rendah agar mengambil Vitalea untuk membantu menaikkan kembali HB anda sebelum dileteri nurse anda 🙂Testimoni pengamal Vitalea semasa mengandung.Btw,saya memg consume Shaklee since 2011, memg consumer tegar. 5 bln […]