Kebaikan Vitamin E Shaklee – Vitamin E Complex

Bersempena bulan Jun promosi Vitamin E Shaklee beli 6 percuma 1 saya nak bercerita tentang kebaikan Vitamin E bukan sahaja untuk kecantikkan kulit malahan ia membantu ramai pasangan yang ingin mendapatkan anak. Vitamin E Shaklee juga terkenal sebagai “Vitamin Cinta“.
Kenapa Vitamin E Shaklee berbeza dengan yang lain…
Vitamin E Shaklee dibuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum  yang kaya dengan Vitamin E, diekstrak d-alphatocopheryl, d-alpha tocopherol yang aktif secara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E(alpha, beta, gama, delta). Ianya adalah vitamin E yang paling lengkap dipasaran.
Mengandungi 10mg Selenium semulajadi yang membantu tubuh kita kita menyerap Vitamin E, memelihara membran sel-sel, sel darah merah dan tisu-tisu otot. Ianya juga adalah penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.
Kebaikan Vitamin E Shaklee
1. Melindungi jantung – Pengambilan harian 800IU vitamin E untuk jantung yang sihat, melindungi sel    darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid, meningkatkan kolesterol HDL, mengurangkan tekanan darah, menghalang platelet darah melekat ke dinding arteri, menghalang anemia hemolitik, penyakit jantung dan lain-lain.
2. Mempertingkatkan Kemampuan Reproduktif – Kajian pada tahun 1924, mendapati Vitamin E mampu memulihkan kemampuan reproduktif. Para lelaki yang mengambil 600IU – 800IU vitamin E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka.
3. Anti-Penuaan – 1 kapsul Vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, acne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha.
4. Anti-Oksidan yang kuat – Pengambilan lebih dari 1,200 IU sehari untuk anti-oksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakkan  akibat radikal bebas. Ianya juga memperbaiki masalah oksidasi, katarak dan masalah penglihatan.
5. Kelestarian tenaga – Meningkatkan kelestarian seksual  dan tenaga dengan membekalkan oksigen yang lebih.
6. Memperbaiki Arthritis – Meningkatkan keanjalan salur darah, memperbaiki kitaran darah, merawat bahu kejang, pening, buasir, urat varikos dan sakit sendi.
7. Memperbaiki Parut – Memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada kulit untuk mengurangkan kesan parut.
Nota : Pakar Nutrisi mencadangkan pengambilan ACE (beta carotene, Vitamin C Dan E) bersama-sama untuk menggandakan kesan anti-oksidasi dalam melawan radikal bebas.
Adakah Anda Mengambil Vitamin E dengan cukup?
Untuk 400IU Vitamin E seseorang perlu mengambil  makanan berikut untuk sel-sel sihat melawan radikal bebas. 1kg gandum, 500ml safflower, 8kg bayam dan 500mg badam.
  

Seperti yang saya tulis sebelum ni, bulan Jun ni promosi Vitamin E Shaklee beli 6 percuma 1, jangan lepaskan peluang ni , saya senaraikan Bonus yang uolls dapat kalau grab promosi ni.

1 Percuma 1 botol Vitamin E yang berharga RM149

2. Keahlian seumur hidup percuma yang bernilai RM75

3. Dah jadi member, dapat BONUS lagi u bernilai RM 35 yang akan dibayar bulan berikutnya.

Penjimatan hampir RM200++

Tidak cukup dengan tu sahaja, anda juga akan dimasukkan dalam grup jutawan yang eksklusif, akan dibimbing sehingga berjaya bagi mereka yang ingin serius dalam bisnes Shaklee.

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah  sebarang penyakit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *