Month: March 2015

Sate Kebab Akmal - Agen Shah Alam, Saya dan Shaklee

Saya Ada Banyak Masalah, Bantulah Saya

Saya ada banyak impian, tapi takut tak tercapai. Takut nak berusaha, sebab takut tak berbaloi. Semuanya takut, risau dengan tanggapan orang lain. Macam mana nak selesaikan masalah saya, yang seperti tiada penghujungnya. Kita mempunyai banyak pilihan untuk mengatasi perasaan takut. Dan saya pasti selepas menonton video di atas, uolls lebih terbuka, berfikiran lebih jauh dan […]

Sate Kebab Akmal - Agen Shah Alam

Resepi Sarapan Mudah Dan Sedap – Roti Kebab Ayam

Anak-anak saya dah bersekolah rendah dan menengah, tiap-tiap malam sebelum tidur antara perkara yang difikirkan ialah menu sarapan pagi nak masak apa. Secara umumnya dengan masa yang suntuk kita perlukan menyediakan menu yang mudah dan sedap dan anak-anak berselera nak makan sebelum ke sekolah. Kalau setiap hari menu yang sama, jemu pulak anak-anak merenung makanan […]

Set Sendi Shaklee/Ubat Sakit Lutut

Awak Jual Jel Sakit Lutut Ke?

Untuk makluman saya tak jual jel sakit lutut, akan tetapi saya menawarkan Set Sendi Shaklee yang mana telah banyak membantu mereka yang mengalami masalah sakit lutut terutama bagi orang tua yang sering mengeluh kesakitan semasa mendirikan solat dan mereka yang aktif bersukan. Istimewanya Set Sendi Shaklee atau popular dipanggil  Ubat Sakit Lutut ini terletak pada […]

Chewable Vita-lea For Children

Vitamin Tambahan Untuk Kanak-Kanak

Naluri seorang ibu sudah tentu kita mahu berikan yang terbaik untuk anak-anak kita. Saya sendiri akan berikan Multivitamin terbaik untuk anak-anak saya. Pilihan saya sudah tentulah Chewable Vita-lea For Children. Vita-lea For Children ini telah setahun menghilang dari pasaran maka pada tahun ini Shaklee bagi bonus dengan memperkenalkan semula dengan formula yang lebih baik dan […]

Vitamin E, ZINC

Lelaki Memang Malas Makan Vitamin, Fakta Atau Auta ?

Kebanyakkan lelaki memang suka bersukan, pada mereka bersukan itu maknanya terjagalah kesihatan mereka tapi kalau diminta  makan vitamin, macam-macam alasan diberikan. Lecehlah, banyaknya nak kena telan… bla…bla, kena disiplin la bla..bla. Sudahnya  vitamin tak makan dan tengok-tengok sudah luput tarikh. Rasa rugikan. Tak percaya, video ini membuktikan. Lelaki Kuat Sukan Liat Nak Amalkan Vitamin Sampai Dah […]

Energizing Soy Protein, Testimoni

Kulit Muka Tegang , Gebu, Jeragat Hilang DiUsia 40an

Kisahnya macam ni, saya pun berusia baru masuk 40an, biasalah sebagai wanita bila masuk usia 40an, macam-macam perkara yang kita fikirkan seperti perubahan bentuk badan, kesihatan secara menyeluruh, kulit muka kita yang dah mengalami pelbagai perubahan maklumlahkan 4 series. Metabolisma kita pun makin berkurangan maka lemak-lemak pun kembali berkumpul dengan galaknya ditempat-tempat tertentu, segalanya tak […]

Sate Kebab Akmal - Agen Shah Alam

Peluang Menambah Pendapatan Dengan Sate Kebab Akmal

Saban tahun kos meningkat, anak-anak semakin membesar memerlukan perbelanjaan yang banyak, harga barangan rumah juga meningkat, segala-galanya memerlukan duit, walaupun duit bukan segala-segalanya. Kita semakin terhimpit dan rasa stres, rasa sesak, hampir semua perbelanjaan dipotong. Penat memikirkan bayaran bil yang perlu dibayar setiap bulan, termasuk nurseri, susu anak, duit minyak untuk ke tempat kerja. Nak […]

Alfalfa

Keputihan Ikut Bau Badan Sendiri Dan Cara Merawat Keputihan

Bagi wanita yang sudah mengalami haid apatah lagi yang sudah melahirkan anak, berkemungkinan besar akan mengalami keputihan. Uolls boleh baca dengan lebih lanjut tentang masalah keputihan dengan klik link Keputihan Berbau. Perasaan tidak selesa menguasai apabila kita mengalami keputihan. Apatah lagi dengan baunya yang kurang menyenangkan. Kombinasi bau busuk ini adalah disebabkan oleh peluh cecair […]