Celebrity Yogurt Shah Alam, TTDI Jaya, Bukit Jelutong, Seksyen U9, Seksyen U10

Lapar VS Diet
Pernah tak kita rasa masih lagi lapar walaupun kita baru sahaja mengambil makanan berat terutamanya selepas makan tengahari dan makan malam? 
Apa yang kita perlu lakukan untuk mengawal rasa lapar kita tu selain dari minum air suam?

Takkan nak makan lagi kut? Apa nak jadi dengan diet dan berat badan kita nanti. Seperti yang kita sedia maklum jika kita masih mengambil makanan berat di waktu malam hmm maka bertambah-tambah la membesar dan melebar kita dibuatnya, betul tak?

Eh bukan anda seorang yang mengalami masalah kelaparan selepas waktu makan, ramai lagi yang senasib termasuk saya sendiri, saya yang menulis entri ni 🙂

Saya cadangkan kita mengambil buah-buahan sebagai snek ketika kita rasa lapar. Apakata anda cuba yogurt yang tengah femes sekarang ni Celebrity Yogurt yang diperkaya dengan kebaikan dan khasiat yogurt dengan rasa buah asli yang menyegarkan.

Ia bukan sahaja berkhasiat malahan ia memberi tenaga dan dapat menahan rasa lapar dengan lebih lama, ia juga dapat merawat dan membantu sistem penghadaman anda menjadi lebih sihat dalam ertikata lain mereka yang selalu mengalami masalah sembelit.

Celebrity Yogurt ini didatangkan dengan perisa buah asli iaitu mango, banana, honey dew, dragon fruit dan strawberry.

Hubungi saya untuk mendapatkan Celebrity Yogurt
Whatsapp/Telegram/SMS : 010-2995619

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *