Month: April 2016

Omega Guard

Tip Merawat Sakit Tapak Kaki Dan Sakit Tumit

Pernah tak bila kita bangun je dari tidur sebaik sahaja kaki mencecah lantai …aduh sakitnya bisa sungguh rasanya dah terhincut-hincut berjalan dan ianya bukan sahaja berlaku pada waktu pagi sahaja bahkan berlarutan apabila berdiri terlalu lama. Sebelum kita rawat kita tengok dulu punca-puncanya. Kenapa Tapak Kaki Atau Tumit Jadi Sakit? Sakit tapak kaki atau sakit […]

Vitamin Untuk ibu Mengandung/Hamil

Tip Memilih Bra Ketika Hamil

Kenapa semasa hamil anda digalakkan untuk memakai bra yang khusus untuk ibu hamil? Ini adalah kerana akan berlaku perubahan pada saiz dan bentuk payudara yang sedang membina lebih banyak tisu-tisu untuk memuatkan kelenjar-kelenjar susu. Ia sebagai persediaan awal menyediakan payudara untuk menyusukan anak setelah melahirkannya. Tiada masa yang tertentu untuk anda memakai bra ibu hamil […]

DeXandra Perfumes Shah Alam - Perfumes Tahan Lama

Dexandra Perfumes – Mengapa Kini Ramai Memilih Perfume Dexandra

Bagaimana botol-botol yang comel ini boleh menggembirakan hati anda yang sedang stress, yang rasa tak lengkap, yang rasa down, yang rasa badan berbau hingga menyebabkan rakan-rakan menjauhi anda. Dengan rangkaian wangian Dexandra anda tidak perlu risau lagi tentang masalah bau badan. Antara tip yang boleh membantu anda mendapatkan keyakinan anda semula ialah … Wangian Dexandra […]

Set Kecantikkan Kulit

Punca Jerawat Dan Cata-Cara Nak Hilangkan Jerawat

Jerawat …. ramai yang fobia dengan masalah jerawat dan biasanya berlaku apabila perubahan hormon contohnya apabila memasuki usia baligh. Ada yang mengalami dibahagian dahi sahaja, ada yang dibahagian pipi atau dagu dan ada juga yang mengaami jerawat dibelakang badan atau hampir diseluruh muka, Ia menyebabkan kita rasa rendah diri, malu nak berkawan, pendekata macam-macam rasalah. […]

DeXandra Perfumes Shah Alam - Perfumes Tahan Lama

Dexandra Perfumes – Tip Aroma Perfume Tahan Lebih Lama

Tips Membuat Aroma Perfumes Tahan Lebih Lama Di Tubuh Kita Berikut adalah tipsnya … 1. Disarankan untuk mandi terlebih dahulu sebelum menggunakan perfume Tubuh yang bersih setelah mandi akan membuat aroma perfume tidak bersaing dengan aroma tubuh akibat kotoran dan berpeluh Selain itu perfume cenderung melekat lebih lama di kulit yang bersih. 2. Oleskan pelembab […]

DeXandra Perfumes Shah Alam - Perfumes Tahan Lama

Dexandra Perfumes Shah Alam – Gucci Flora .. Bombshell

Sana sini duk kalut mencari Dexandra Perfumes Gucci Flora dan Bombshell by Victoria Secret ni, 2 ni memang hot selling. Apa kelebihan bauan Gucci Flora dan Bombshell ni? Gucci Flora bauannya mempersonakan dan penarik personaliti diri, manakala Bombshell Victoria Secret bau yang feminin dan seksi tetapi lembut sahaja. Jom kita tengok apakata testimoni (sumber Google) […]