Month: June 2016

Gentle Deep Foaming Cleanser

Gentle Deep Foaming Cleanser – Shaklee Shah Alam

Pilihan pencuci muka saya ialah Gentle Deep Foaming Cleanser. Sebelum ini memang ada guna pencuci muka jenama lain tapi since kita adalah SID Shaklee rugi kalau tak manfaatkan apa yang Shaklee offer betul tak? Kenapa saya memilih Gentle Deep Foaming Cleanser? Kerana bahan-bahan yang digunakan adalah semulajadi dan selamat. Kandungan yang terdapat dalam pencuci muka Shaklee […]

DeXandra Perfumes Shah Alam - Perfumes Tahan Lama

Dexandra Perfume Murah Dan Tahan Lama – Dexandra Shah Alam

SUKA PERFUME ?TAPI SEJAK EKONOMI MELESET NI JARANG BELI PERFUME Don’t worry Kalau budget kurang, boleh dapatkan #DexandraPerfume dengan saiz 35ml. Sangat praktikal, mudah di bawa ke mana-mana. Spray sikit pun dah tahan lama Dress up cun-cun dan handsome-handsome, kalau tak pakai perfume memang tak lengkap 🙂 Promosi Raya masih berlangsung sebotol RM60, beli 2 […]

Uncategorized

Shaklee First Aid Di Rumah – Shaklee Shah Alam

Kalau nak diikutkan semua vitamin Shaklee nak letak sebagai first aid di rumah. Tapi yang ni memang wajib ada kat rumah dan banyak sangat membantu disaat-saat kecemasan. Contohnya Vitamin E tu, kita mak-mak ni kan rajin memasak dah level wajib memasak setiap hari, ada satu hari tu masa tengah syok menggoreng sotong tetiba minyak meletup, […]

Saya dan Shaklee

Idola Perniagaan Yang Saya Kagumi – Shaklee Shah Alam

Bila kita sebut idola perniagaan mesti beliau seorang yang sudah berjaya dalam perniagaan dan mempunyai rangkaian perniagaan yang bernilai beratus-ratus juta atau lebih daripada itu. Di samping itu beliau juga memberi kembali kepada masyarakat. Antara kata-kata beliau yang saya suka ialah “Matlamat utama berniaga bukanlah menjadi jutawan tetapi menjadi dermawan. Mudah-mudahan dengan asbab berniaga mengikut […]

Saya dan Shaklee

Destinasi Percutian Idaman Kami Sekeluarga – Shaklee Shah Alam

Sudah tentu pilihan destinasi utama kami ialah Mekah dan Madinah untuk menunaikan Haji dan Umrah.  Seterusnya beberapa tempat lagi tapi hajat kami yang paling besar ialah Laluan Sutera China. Bila bercerita tentang percutian idaman saya ianya agak unik sikit sebabnya ialah kami suami isteri ingin ride bersama atau menaiki kenderaan pacuan 4 roda melalui laluan […]

Saya dan Shaklee

Bagaimana Penghantaran Vitamin Shaklee DiUruskan – Shaklee Shah Alam

Kali ini saya akan bercerita tentang bagaimana saya menguruskan penghantaran Vitamin Shaklee kepada para customers saya. Penghantaran boleh dilakukan dengan dua cara iaitu COD dan penghantaran melalui courier service yang dilantik oleh pihak Shaklee iaitu Gdex dan CityLink mengikut kawasan. Ni yang seronoknya bisnes Shaklee, sebab ianya sangat mudah dari segi pengurusan masa dan penghantaran […]