Month: August 2016

Saya dan Shaklee

Kenapa Shaklee Perniagaan Yang Mudah – Shaklee Shah Alam

Setiap bisnes memerlukan mentor atau coach. Kenapa? Kalau takde mentor atau coach seumpama kita belayar di tengah lautan tanpa arah. Mentor akan membantu kita bagaimana nak mengendalikan perniagaan kita. Ia bukan sekadar marketing sahaja, ia termasuk perbincangan hala tuju perniagaan kita, produk yang kita jual, cabaran dalam perniagaan, mengatur strategi dan apa sahaja kemusykilan kita. […]

Vivix

Petua Hilangkan Jeragat Dengan Shaklee – Shaklee Shah Alam

Ramai dikalangan kita yang memasuki umur 30an mengalami masalah kulit terutamanya jeragat. Jeragat bukan boleh dihilangkan dengan menggosok seumpama uolls menggosok periuk ya. Kulit muka kita sangat sensitif sebab tu pemilihan barangan penjagaan muka sangat penting. Bahan-bahan yang terkandung di dalamnya memainkan peranan kepada kulit muka mungkin bukan sekarang tetapi pada masa akan datang. Kalau […]

Vivix

Resveratrol Menghalang Kanser – Vivix Shaklee

Entri kali ini berdasarkan kisah pesakit kanser payudara yang telah menjalani beberapa rawatan untuk sakit beliau. Selepas kemo beliau mengambil Vitamin Shaklee iaitu Nutriferon, Vitalea, Ostematrrix dan Vitamin C. Dan lagi 6 bulan sebelum bertemu doktor, beliau mengambil VIVIX. Hasil pemeriksaan doktor mendapati bahawa kanser beliau sukar untuk merebak dan ini adalah disebabkan oleh kandungan […]

DeXandra Perfumes Shah Alam - Perfumes Tahan Lama

Dexandra YSL Homme Sport – Dexandra Shah Alam

Anda suka bersenam, En suami suka bersenam. Harap maklum lah lepas bersenam ni macam-macam haruman menyengit hidung yang keluar, apakata sebelum dan selepas bersenam spray dulu Dexandra YSL Homme Sport. Tenang sikit hidung member sebelah 🙂 Jom kita baca apa yang bestnya Dexandra YSL Homme Sport ni An “unstoppable” scent, explosive energy and a story […]

Saya dan Shaklee

Tip Teknik Menyimpan Daripada Pakar Kewangan

Bila kita bekerja sendiri ni #bisnesdarirumah memang kena pandai-pandailah uruskan duit. Tak boleh nak bermewah-mewah sangat. Langit tidak selalu cerah, kadang-kadang ada hujan, ada ribut, betul tak? Basic merancang kewangan saya sama je macam orang lain, perbelanjaan sama macam orang lain cuma mungkin jumlahnya berbeza, jika anak-anak dah besar mungkin belanjanya tidak sama semasa anak-anak […]

Vitamin Untuk ibu Mengandung/Hamil

Tip Tidak Gemuk Melampau Semasa Mengandung – Shaklee Shah Alam

Tip tidak gemuk melampau semasa mengandung ialah amalkan Set Vitamin Shaklee. Bukan sahaja anda tidak gemuk melampau malahan Badan tak sakit Kaki tidak kena krem Kulit pun cantik HB cantik Tekanan darah normal Emosi stabil tak emo semacam (kesian En suami)Vitamin apa yang ada dalam Set Hamil Shaklee? Vitalea Multivitamin yang sangat lengkap dengan zat […]