Category: Collagen Shaklee

Collagen Shaklee, Lecithin

Set Kurus Dan Cantik Shaklee Dengan Harga Yang Menjunam Bulan Ini Sahaja

Promo Shaklee Bulan Disember 2015 … Set kurus dan cantik dengan harga yang menjunam. Lecithin dan Collagen Powder serta vitamin untuk anak-anak kita Vita-lea For Children. Harga yang dipaparkan adalah harga runcit, kalau kita menjadi ahli Shaklee harganya lagi murah. Tak rugi pun kalau menjadi SID Shaklee, ada banyak kebaikannya lebih-lebih lagi zaman sekarang dengan […]

Collagen Shaklee, Vitamin C, Vitamin E

Promosi Berganda-ganda Dari Shaklee…Jimat Dan Murah

Bulan Disember ni Shaklee buat kejutan melampau dengan menawarkan promosi  yang sangat jimat, murah dan harganya memang di luar jangkaan. Ni bukan cerita dongeng tapi kisah benar…eh pandai je cakap Shaklee dah tak nak beroperasi kat Malaysia, Shaklee buat promosi ni tanda penghargaan untuk pelanggan kita yang setia dengan produk Shaklee, Shaklee sayang dengan korang […]

Collagen Shaklee

Testimoni Collagen Powder Shaklee – Kulit Anjal, Tegang dan Awet Muda

Collagen Powder Shaklee pun dah ramai testimoninya, yang belum cuba tu cubalah sekotak dah rasa penangan Collagen Powder Shaklee pasti takkan berpaling ke produk yang lain. Biasanya saya akan bancuh Collagen Powder Shaklee bersama-sama dengan Performance Drink, rasanya? Perghh mantap rugi tau kalau tak minum Collagen Shaklee ni. Berikut saya senaraikan Testimoni Collagen Powder Shaklee […]

Collagen Shaklee, Vitamin Untuk Wanita 40an

Collagen Powder Shaklee Vitamin Awet Muda

Collagen Powder Shaklee, juga dikenali Vitamin awet muda menjadi pilihan wanita masa kini yang mementingkan kecantikan secara semulajadi, kecantikan semulajadi yang dimaksudkan ialah kecantikan dari dalam bukannya dibantu oleh bahan kimia seperti hidrokinon, seperti yang kita sedia maklum penggunaan hidrokinon berleluasa dalam industri komestik yang menyebabkan kulit anda mengelupas teruk, iritasi, kulit terbakar dan penggunaan […]

Collagen Shaklee

Kelebihan Dan Kebaikan Shaklee Collagen Powder

14 Ogos 2014, Khamis Shaklee Collagen Powder Anti Penuaan – Mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka), kedutan dan garis halus. Melembabkan dan menjadikan kulit anjal, lembut dan tegang. Meningkatkan kelicinan kulit serta mengurangkan pigmentasi, jerawat dan kulit tak sekata. Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat Membantu menegang dan menganjalkan payudara. Shaklee Collagen Powder adalah supplemen kolagen […]

Collagen Shaklee, Tips Kecantikkan Rambut, ZINC

Punca Rambut Gugur Selepas Bersalin

Adakah anda sedang mengalami keadaan yang sama seperti gambar di atas, jangan senyum ya. Situasi ni boleh berlaku kepada sesiapa sahaja walaupun anda bukan ibu yang baru bersalin. Ia boleh disebabkan oleh pelbagai faktor dan kebiasaannya berlaku kepada wanita yang baru bersalin, orang tua-tua cakap kalau anak dah pandai main “buih” rambut maknya akan mula […]

Collagen Shaklee, CoQ Health, Saya dan Shaklee

Bisnes Online Dari Rumah – Keahlian Percuma

Zaman sekarang segala-galanya memerlukan duit, hatta nak masuk tandas pun kena bayar. Kita bekerja bersungguh-sungguh setiap hari untuk mencari rezeki bagi menyara diri dan keluarga kita. Ada satu ketika tak cukup untuk menampung keperluan hingga hujung bulan bagi mereka yang berpendapatan tetap. Terpaksa kita potong perbelanjaan setiap hari cabaran utama ialah makanan yang harganya semakin […]