Category: GLA

GLA

Ikhtiar Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

Ramai dikalangan sahabat dan keluarga kita yang dah bertahun-tahun berkahwin tetapi masih belum dikurniakan anak lagi. Betul anak adalah rezeki dari Allah, dalam masa yang sama kita juga perlu berusaha dan jangan putus asa. InShaaAllah pasti ada rezeki. Terdapat pelbagai faktor yang mempengaruhi kesuburan suami isteri sebaik-baiknya berjumpalah dengan doktor pakar bagi memastikan tahap kesihatan. […]

GLA

GLA Complex Vitamin Untuk Kulit Cantik

Biasanya Set Kecantikan Shaklee yang di cari ialah yang paling hot ESP of coz, selain itu B Complex, Vitamin C dan Vitamin E. Jom kita berkenalan pula dengan GLA Complex. GLA atau Gamma-Linolenic Asid. Kelebihan GLA Shaklee ialah ia mengandungi Vitamin E yang asli. Fungsi GLA Complex yang perlu anda tahu ialah Membantu mengawal dan […]

GLA

Tip Elakkan Demam Dengan GLA Complex – Shaklee Shah Alam

Sebelum Raya lagi dah terasa badan tak sedap, tekak rasa perit. Tak boleh jadi ni kena lawan, kang kalu ikutkan juga banyak kerja tergendala, lebih-lebih lagi sebelum Raya Haji kita disunatkan Puasa sunat hari Arafah, badan kena cepat-cepat sihat. Sebagai pengedar Shaklee saya akan makan Vitamin Shaklee bagi mengurangkan rasa nak demam tu. Selain dari […]

GLA

Tip Melegakan Simptom Menopause dan Rasa Panas Membahang (Hot Flushes)

Entri kali ini saya akan kongsikan tip melegakan simptom menopause dan rasa panas membahang. Jangan gelak ya sebab situasi ini akan dialami oleh kita, ya kita yang bergelar wanita menjelangnya umur menghampiri menopause. Saya cadangkan kita mengambil GLA Shaklee untuk mengatasi gejala-gejala ketidakselesaan semasa menghadapi simptom-simptom menopause. Kenapa kita perlu mengambil GLA Shaklee? Walaupun GLA […]

Alfalfa, Garlic Shaklee, GLA

Kegatalan Di Bahagian Faraj – Rawat Dengan Vitamin Shaklee

Tajuk ni memang agak sensitif tetapi mencegah adalah lebih baik sebelum ia menjadi lebih parah lagi. VYI (Vaginal Yeast Infection atau Jangkitan Kulat Faraj) berlaku apabila faraj dan bibir faraj mengalami kegatalan dan kerengsaan akibat pembiakan sel kulat yang melampau (Candida albicans) dalam faraj. Hampir 75% wanita dijangkiti VYI sekurang-kurangnya sekali seumur hidup. Terdapat pelbagai […]

GLA

Testimoni Mereka Yang Berjaya Dengan Set Kesuburan Shaklee

Tak kenal maka tak cinta, apabila sudah jatuh cinta. Mereka meraikan dengan kegembiraan dan kejayaan. TESTIMONI 1 Saya dan suami mengamalkan supplement shaklee sebagai usaha kami untuk mendapatkan anak kedua (sebenarnya dah lama berusaha cuma rezeki belum ada sebab tu kami pilih untuk cuba shaklee)..saya start dengan GLA & Alfalfa secara konsisten ikut apa yang […]

GLA

Tip Dan Panduan Bagi Mereka Yang Ingin Cepat Hamil

Mengandung merupakan antara pengalaman terindah dalam hidup kita yang bergelar wanita. Tetapi tidak semua berpeluang mengandung selepas bernikah, ada yang lewat dan ada juga tidak berpeluang untuk mengandung hingga akhir hayat. Kekecewaan didatangi haid, tekanan daripada keluarga dan saudara mara membuatkan anda semakin lemas dan rasa seperti tak nak jumpa sesiapa. Sebelum saya kongsikan tip […]

Chewable Vita-lea For Children, GLA, Omega Guard, Vitamin E

Promosi Shaklee Bulan Oktober Yang Wajib Anda Tahu Dan Beli

Bulan Oktober ni memang “special” , sebab apa tau kalau uolls yang memang peminat Vitamin E dan sukakan kulit yang cantik , lebih-lebih lagi bakal pengantin, bulan ni Shaklee menawarkan beli 2 botol Vitamin E anda dapat diskaun 50%, best kan. Selain dari melicinkan kulit dan menghilangkan parut, ia juga berfungsi mengurangkan masalah jeragat, meningkatkan […]

GLA, Tips Kenali Waktu Subur

Amalan Tradisional Dan Doa-Doa Untuk Dapat Anak

Selepas mendirikan rumahtangga sudah tentu kita menantikan kehadiran cahayamata secepat mungkin kecuali bagi mereka yang merancang keluarga. Akan tetapi tidak semua pasangan bernasib baik ada yang menunggu 2 tahun, 4 tahun, 8 tahun, 12 tahun baru mereka menimang cahayamata ada juga yang sehingga akhir hayat tiada zuriat walaupun pelbagai usaha dan cara untuk mendapatkan zuriat. […]

GLA

GLA Shaklee – Faedah Dan Kebaikan GLA Shaklee

GLA Shaklee Mengurangkan simptom biasa seperti bengkak, gatal, mengelupas, kekeringan dan sakit sendi. Berkesan untuk kemurungan, kesakitan payudara dan masalah berkaitan dengan PMS (pre-menstrual) Mengimbangi hormon insulin dan menurunkan paras kolesterol Faedah Dan Kebaikan GLA Shaklee Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri Membantu mengawak dan mengatur kitaran haid Membantu menangani ekzema Membantu meningkatkan kesuburan Menguatkan imuniti […]