Category: Lecithin

Lecithin

Tip Untuk Ibu Yang Mempunyai Anak Kecil Membakar Kalori

Tip Untuk Ibu Yang Mempunyai Anak Kecil Membakar Kalori …. Saya tiada masa nak bersenam , anak-anak masih kecil lagi. Antara alasan-alasan yang selalu kita dengar, betul tak? Kita takut kalau semasa kita sedang bersenam anak kecil kita mengganggu dan hilang tumpuan kita nak melakukan pergerakan. Saya akan kongsikan beberapa tip yang boleh membantu kita […]

Lecithin

Khasiat Dan Kebaikan Lecithin Shaklee – Turunkan Berat Badan

Memandangkan bulan ini ialah Promosi Lecithin, saya akan kongsikan kisah dan mengapa Lecithin Shaklee ni terkenal bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan. Bila berkongsi khasiat dan kebaikan Shaklee ni kita rasa seronok sebab kalau boleh nak semua orang mendapat manfaatnya. Khasiat Dan Kebaikan Lecithin Shaklee – Turunkan Berat Badan 1) Lecithin bertindak sebagai pelarut […]

Lecithin

Lecithin Shaklee – Vitamin Untuk Otak

Bagaimana Otak Kita Berfungsi Kita sering nampak ayat “lebih banyak sel otak berhubung, lebih cepat pembelajaran berlaku”. Macamana sel-sel otak kita berhubung, nak tau tak? Sel-sel otak kita ni dia tak bersambung secara direct, antara sel-sel otak (dipangil neuron) ada satu ruang namanya synapse. Di synapse inilah berlakunya pemindahan neurotransmitter dari satu neuron ke satu […]

Collagen Shaklee, Lecithin

Set Kurus Dan Cantik Shaklee Dengan Harga Yang Menjunam Bulan Ini Sahaja

Promo Shaklee Bulan Disember 2015 … Set kurus dan cantik dengan harga yang menjunam. Lecithin dan Collagen Powder serta vitamin untuk anak-anak kita Vita-lea For Children. Harga yang dipaparkan adalah harga runcit, kalau kita menjadi ahli Shaklee harganya lagi murah. Tak rugi pun kalau menjadi SID Shaklee, ada banyak kebaikannya lebih-lebih lagi zaman sekarang dengan […]

Lecithin

Bengkak Susu – Tip, Cara Rawatannya Dan Berkesan

Bengkak susu? Bagi sesiapa yang pernah mengalaminya pasti tahu betapa sakitnya bengkak susu atau susu tersumbat ni, boleh demam kita dibuatnya. Bila sebelah dah tersumbat, yang sebelah lagi susu pulak kurang, anak dah meraung. Kita lagi la stress semuanya serba tak kena, last-last kena bancuh susu formula. Kita layan dulu video ni, bagaimana Pn Farah […]

Alfalfa, Herblax, Lecithin

Bagaimana Sihatkan Kolon Dengan Set Detox Shaklee

Sejak mengamalkan Shaklee, set tiga beradik ni Lecithin, Herblax dan Alfalfa memang wajib ada dalam simpanan saya. Set Detox Shaklee ni memang paling best untuk bersihkan kolon daripada kotoran dan keladak yang tersimpan dalam usus. Masalah yang selalu saya kena hadapi bila cuti-cuti Malaysia ke, Hari Raya ke ialah masalah pembuangan sampai husband saya cakap […]

Lecithin

Cara Makan Lecithin Shaklee Yang Perlu Anda Tahu

Lecithin untuk kurus, kalau nak kurus makan Lecithin, kalau makan Lecithin, Omega dan Herblax lagi bagus dan lagi cepat turun berat badan. Mesti uolls semua selalu dengar dan baca kan, Masih tak percaya lagi kebaikan Lecithin?  Saya akan kongsikan dengan pembaca sekalian perbezaan Shaklee dan manfaat yang uolls boleh dapat dari pengambilan Lecithin. Lecithin Shaklee […]

Lecithin, Omega Guard, Ostematrix, Performance Drink, Sembang Santai

Hotel Tabung Haji Kuala Terengganu

Hari ini hari kedua sekolah bermula, selepas hampir 2 minggu anak-anak bercuti, ber honeymoon hehe. Mak-mak pun kembali sibuk menguruskan anak-anak bersekolah. Entri kali ini saya nak bercerita tentang percutian kami semasa cuti sekolah, takde la jauh sangat… kami ke Kuala Terengganu sahaja tujuan sebenar ke sana ialah menghantar adik bongsu bertunang dalam masa yang […]