Category: Sate Kebab Akmal – Agen Shah Alam

Sate Kebab Akmal - Agen Shah Alam

Sate Kebab Akmal Untuk Jamuan – Sate Kebab Akmal Shah Alam

Anak-anak dah request potluck jamuan Raya di sekolah? Kawasan perumahan pun nak buat jamuan Raya. Pening nak masak apa yang ringkas, sedap dan berkhasiat. Apakata uolls order Sate Kebab dengan saya, penghantaran boleh dibuat disekitar Shah Alam. Ada 3 perisa beriani, black pepper dan pedas. Whatsapp/Telegram/Message : 010-2995619 #PengedarSateKebabAkmalShahAlam #SayajualSatekebab #MuslimProduct #SateKebab

Sate Kebab Akmal - Agen Shah Alam

Sate Kebab Akmal – Mini Pizza Guna Roti Gardenia

Selamat Tahun Baru 2016, azam baru semangat baru, betul tak? Salah satu azam saya ialah rajin memasak untuk keluarga, dengan menyediakan makanan yang berkhasiat untuk mereka. Maklumlah segalanya mahal  zaman sekarang  ni, dengan memasak sendiri kita dapat berjimat. Ok stop cerita ekonomi, kita sambung dengan cerita asal iaitu menyediakan Mini Pizza Guna Roti Gardenia dan […]

Bukit Jelutong, Celebrity Yogurt Shah Alam - TTDI Jaya, Sate Kebab Akmal - Agen Shah Alam, Saya dan Shaklee, Seksyen U10, Seksyen U9

Takwim Sekolah 2016

Semoga perkongsian ini dapat memberi panduan kepada ibubapa merancang aktiviti anak-anak sepanjang tahun 2016. Terutamanya jika ada anak-anak yang bakal menduduki peperiksaan besar UPSR, PT3 dan SPM pada tahun 2016. Kepada bakal pengantin pun dah boleh merancang tarikh untuk bernikah dan kenduri. Bagi yang ingin bercuti dah boleh godek-godek tiket flight, hotel dan pelbagai perancangan […]

Sate Kebab Akmal - Agen Shah Alam

Promosi Sate Kebab Akmal Hujung Tahun 2015

Apa perancangan uolls tahun hadapan? Ekonomi semakin mencengkam mendesak. Keperluan sekeluarga semakin bertambah. Anak-anak perlu ke sekolah, pelbagai bayaran perlu dijelaskan lebih-lebih lagi bila anak-anak bakal menghadapi peperiksaan besar. Jom bersama-sama dengan saya kita menambah pendapatan keluarga. Modal yang rendah, pembelian minimum 15 pek sahaja. Jika anda berada diluar kawasan Shah Alam saya akan aturkan […]

Sate Kebab Akmal - Agen Shah Alam, Saya dan Shaklee

Saya Ada Banyak Masalah, Bantulah Saya

Saya ada banyak impian, tapi takut tak tercapai. Takut nak berusaha, sebab takut tak berbaloi. Semuanya takut, risau dengan tanggapan orang lain. Macam mana nak selesaikan masalah saya, yang seperti tiada penghujungnya. Kita mempunyai banyak pilihan untuk mengatasi perasaan takut. Dan saya pasti selepas menonton video di atas, uolls lebih terbuka, berfikiran lebih jauh dan […]

Sate Kebab Akmal - Agen Shah Alam

Resepi Sarapan Mudah Dan Sedap – Roti Kebab Ayam

Anak-anak saya dah bersekolah rendah dan menengah, tiap-tiap malam sebelum tidur antara perkara yang difikirkan ialah menu sarapan pagi nak masak apa. Secara umumnya dengan masa yang suntuk kita perlukan menyediakan menu yang mudah dan sedap dan anak-anak berselera nak makan sebelum ke sekolah. Kalau setiap hari menu yang sama, jemu pulak anak-anak merenung makanan […]