Category: Saya dan Shaklee

Saya dan Shaklee

Betul Ke Bisnes Shaklee Ada Banyak Kelebihan?

Ramai yang bertanya Kak Arni, kelebihan yang kita akan terima sekiranya mendaftar sebagai ahli Shaklee? Sebenarnya ada banyak manfaat dan kelebihan jika mendaftar sebagai ahli Shaklee. Selain dari kesihatan kita semakin baik, kita boleh dapat EXTRA INCOME, MELANCONG PERCUMA, BONUS KERETA best ke best. Kelebihan Sebagai Ahli Shaklee Yang Perlu Anda Tahu Untung Runcit Jimat […]

Saya dan Shaklee

Kelebihan Mendaftar Ahli Shaklee – Shaklee Shah Alam

Sejak akhir-akhir ni ramai pula yang bertanya tentang kelebihan mendaftar sebagai ahli Shaklee. Dan bagaimana cara-cara untuk mendaftar. Tahniah kerana anda terbuka hati untuk mandaftar sebagai ahli Shaklee, ini bermakna anda dah jatuh cinta dengan produk Shaklee dan ingin berkongsi dengan orang lain apa yang anda rasakan selepas mengambil produk Shaklee. Beberapa perkara atau faedah […]

Saya dan Shaklee

Perbezaan Office Shaklee Berbanding Office Lain – Shaklee Shah Alam

Alhamdullilah .. dah sampai ke sini Office Shaklee di San Francisco ewah tak salah kan kita berimpian,  ala gurau pun tak boleh ke? 🙂 InShaaAllah satu hari nanti akan ke sini juga. Bangunan office Shaklee ni specia,l sebab apa special? Sebelum pembinaan bangunan dibuat, research telah dilakukan bagi memastikan bangunan yang dibina bercirikan go green […]

Saya dan Shaklee

Kenapa Shaklee Perniagaan Yang Mudah – Shaklee Shah Alam

Setiap bisnes memerlukan mentor atau coach. Kenapa? Kalau takde mentor atau coach seumpama kita belayar di tengah lautan tanpa arah. Mentor akan membantu kita bagaimana nak mengendalikan perniagaan kita. Ia bukan sekadar marketing sahaja, ia termasuk perbincangan hala tuju perniagaan kita, produk yang kita jual, cabaran dalam perniagaan, mengatur strategi dan apa sahaja kemusykilan kita. […]

Saya dan Shaklee

Tip Teknik Menyimpan Daripada Pakar Kewangan

Bila kita bekerja sendiri ni #bisnesdarirumah memang kena pandai-pandailah uruskan duit. Tak boleh nak bermewah-mewah sangat. Langit tidak selalu cerah, kadang-kadang ada hujan, ada ribut, betul tak? Basic merancang kewangan saya sama je macam orang lain, perbelanjaan sama macam orang lain cuma mungkin jumlahnya berbeza, jika anak-anak dah besar mungkin belanjanya tidak sama semasa anak-anak […]